Răspuns :
=radical din 2 +2 radical din 2 toate sub un radical
Sau =radical din 2 + radical din 2 la a doua •2
=radical din 2 +2 la a doua • radical din 2
=radical din 2+2 radical din 2
Sper sa înțelegi
Sau =radical din 2 + radical din 2 la a doua •2
=radical din 2 +2 la a doua • radical din 2
=radical din 2+2 radical din 2
Sper sa înțelegi
√a+-√a= ( √a+ √a^2-b)/ +- (√a-√a^2-b)/2
deci √2+ √8 = (√2+ √2^2-8)/2 + (√2-√2^2-8)/2
calculezi tu :**
deci √2+ √8 = (√2+ √2^2-8)/2 + (√2-√2^2-8)/2
calculezi tu :**
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că ați găsit conținutul oferit util și inspirațional. Dacă aveți întrebări suplimentare sau doriți asistență, vă încurajăm să ne contactați. Ne-ar face plăcere să reveniți și nu uitați să ne adăugați în lista dumneavoastră de favorite!