Răspuns :
Răspuns:
Prima întrebare raspuns: Da ,se pot folosi.
A2 întrebare raspuns: Îsi pierde din stralucire,stratul exterior de piele se subtiaza si se descuameaza într-un final.
A 3 întrebare raspuns: Zonele care sunt mai putin miscate sau deloc
(bolnavi care stau mult culcati :spate)
A 4 întrebare raspuns:Distrugere localizata a pielii survenind la bolnavii care zac la pat. escarele apar la persoanele imobilizate la pat, adesea doar numai dupa cateva ore de imobilizare, mai ales daca si-au pierdut mobilitatea lor naturala (coma, paralizie) sau daca se gasesc intr-o proasta stare generala (denutritie, deshidratare); in cateva cazuri foarte rare, ele mai pot sa apara si sub gipsul folosit la imobilizarea unei parti a corpului.
A 5 întrebare raspuns:Pielea constituie un înveliș neîntrerupt care se continuă la nivelul marilor orificii (gură, nas, etc.) cu o semimucoasă (parțial cheratinizată) și care, în interiorul cavităților respective, devine o mucoasă propriu-zisă.
A 6 întrebare raspuns: Prin spalare cu apa si sapun ,cu ajutorul unor creme specifice.
A 7 întrebare raspuns:Terapia urmareste, in principal, restabilirea echilibrului pentru afectiunea care produce pruritul.
Sper ca îti este de folos raspunsul meu!!!
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Biologie. Sperăm că ați găsit conținutul oferit util și inspirațional. Dacă aveți întrebări suplimentare sau doriți asistență, vă încurajăm să ne contactați. Ne-ar face plăcere să reveniți și nu uitați să ne adăugați în lista dumneavoastră de favorite!